Wonen in Park Triangel?

Even langs het informatiecentrum!

Wonen in Park Triangel betekent ‘fijn thuiskomen, comfortabel wonen en alles lekker dichtbij’: winkels, scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. In dit sfeervolle woonpark worden in totaal 2800 woningen gebouwd. In verschillende volumes en verspreid over negen kleinschalige woonbuurtjes. Die buurtjes hebben ieder hun eigen karakter en uitstraling, maar hebben ook veel gemeen: ze zijn speels, groen en ruim opgezet. Iemand die alles weet van de woningen die er al staan én die nog worden gebouwd, is het team van De Pater Makelaardij. Dit makelaarskantoor is al bijna 50 jaar in Waddinxveen gevestigd en vanaf het begin actief bij de ontwikkeling van Park Triangel betrokken. Het enthousiaste en deskundige team van De Pater Makelaardij ‘kent bijna iedere steen in Waddinxveen’, ook in Park Triangel.

Loop gerust eens even binnen

“De Pater Makelaardij wordt als nieuwbouw makelaar bij veel projecten in Park Triangel betrokken. We worden regelmatig ingeschakeld en merken dat de belangstelling voor nieuw te bouwen woningen binnen Park Triangel alleen maar aan het toenemen is. Zowel van mensen binnen de gemeente en omliggende gemeenten en steden. Voor een nieuw te bouwen woning weten de mensen de weg naar Park Triangel en De Pater Makelaardij al goed te vinden. Ze zijn of gewoon nieuwsgierig of heel gericht op zoek naar een nieuwe woning. Iedereen is welkom.

Wij weten welke woningen beschikbaar zijn, welke projecten er nog aankomen en wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Voor de mensen die zich oriënteren voor een nieuw te bouwen woning in onder andere Park Triangel, hebben we nu ook op een centrale plek in de wijk, een informatiecentrum gerealiseerd. Daar kunt u terecht met alle vragen over het wonen in Park Triangel. Loop gerust een keertje binnen.”

De kracht van de Pater Makelaardij:
makelaars van nu!

De Pater Makelaardij is een dynamische makelaardij met vestigingen in Waddinxveen en Boskoop. Ons werkgebied ligt in het mooie Groene Hart, een prettige omgeving om te wonen en te werken. De Pater Makelaardij heeft drie zelfstandig werkende teams. Een team met de specialisatie bestaande woningen, een team met de specialisatie nieuwbouw en een team met de specialisatie bedrijfsmatig vastgoed. Binnen onze organisatie werken de teams nauw samen. Wij zijn echt de makelaar van nu én van u!”

“Het team van nieuwbouw
makelaars van de Pater Makelaardij informeert u graag over de nieuw te bouwen woningen van verschillende woningen van  de projectontwikkelaars binnen Park Triangel. En over de nieuw te bouwen woningen en appartementen buiten
Park Triangel.”

De Pater Makelaardij

Kerkweg-Oost 224
2741 HA, Waddinxveen

0182 – 613 822
waddinxveen@depater.nl
www.depater.nl