Gromax Verhuur:

van hoogwerker tot 8 ton graafmachine!

Een hamer en een boor heb je vast wel in huis, maar een hoogwerker of graafmachine? Gelukkig is daar Gromax Verhuur aan de Noordkade, dé specialist voor de verhuur van gereedschap, machines en materieel. Voor bedrijven én particulieren.

Anne-Marèl Veltmeijer en Ben Warnaar staan voor je klaar aan de Noordkade

Gromax heeft acht vestigingen in het Groene Hart en binnenkort komt daar een negende bij als Gromax Hoofddorp haar deuren opent. De vestiging Waddinxveen is zeer succesvol. Sinds vorig jaar is daar een mooie uitbreiding gekomen in vierkante meters en die zijn deels gebruikt om een fraaie showroom te maken. Anne-Marèl Veltmeijer staat daar sinds kort aan het roer. “Het succes van Gromax zit voor een groot deel in de persoonlijke benadering en dat merk je aan alles. Iedereen in het bedrijf hecht veel waarde aan een goede band met de klant. En heeft er bijna alles voor over om een topservice te verlenen. Onze producten zijn in goede conditie. Daar plukken de klanten hun vruchten van bij hun (ver)bouwprojecten. En omdat ons assortiment breed is, hoeven we eigenlijk nooit nee te verkopen.”

Klantbinding

Anne-Marèl werkt sinds april van dit jaar bij Gromax en weet precies wat ze wil bereiken. “Met de Waddinxveense vestiging écht onderscheidend blijven, zodat klanten graag bij ons terug blijven komen. De klantbinding is al goed, maar er liggen natuurlijk altijd kansen om te verbeteren. Mijn vorige baan was bij een bouwmarkt en die ervaring kan ik bij Gromax goed gebruiken. De bouwwereld is best een mannenwereld, maar dat is hier helemaal niet erg; ik sta ‘mijn mannetje wel’. Iedereen werkt goed samen en het is hier heel fijn werken!”

Sociaal en persoonlijk

Gromax heeft een sociale en open bedrijfscultuur. Precies dat trok verhuurmedewerker Ben Warnaar zo aan in het bedrijf. Ben is net als Anne-Marèl helemaal op zijn plek aan de Noordkade. “Klanten zijn bij ons geen nummer. Ze hebben allemaal een eigen gezicht. Waddinxveen groeit flink, maar het dorpse karakter moet echt behouden blijven vinden wij. Daar hoort een gemoedelijke sfeer bij én een behulpzame houding.” Anne-Marèl sluit zich daar volledig bij aan: “Dat is ook het eerste wat mij hier opviel: je kent iedereen bij naam en weet wie je klanten zijn. Op die manier kan je echte persoonlijke service bieden.”

Gromax Verhuur Waddinxveen

Noordkade 16

2741 EV Waddinxveen

0182-759249

waddinxveen@gromaxverhuur.nl

www.gromaxverhuur.nl