‘Hartelijk duurzaam geleverd’

door FOOX

Een landelijke groothandel met een regionaal karakter en een compleet assortiment voor bedrijven en sportverenigingen; dat is typisch FOOX! Met meerdere vestigingen in Nederland heeft het bedrijf een landelijk bereik, maar is daarnaast ook sterk lokaal betrokken. In Waddinxveen, op bedrijventerrein Coenecoop, is de vestiging FOOX|WEST gevestigd. Veel van de medewerkers komen uit het dorp of de nabije omgeving. Commercieel manager Jan-Pieter van der Laarse en vestigingsdirecteur Guido Schoenmakers, kennen dan ook iedereen van FOOX Waddinxveen op zijn minst bij naam. “Maar de meeste collega’s weten ook wel veel over elkaars privéleven,” voegt Jan-Pieter toe. “Ook dat is typisch FOOX! Daarnaast zijn we altijd bereid om een stapje extra te doen voor maatschappelijke vragen. In het verleden hebben we hier wel eens een groot symposium georganiseerd voor onder meer de gemeente en ondernemers. Leuk om Waddinxveen op die manier van een andere kant te leren kennen.”

Alles voor een happy klant…

FOOX heeft alles in huis voor onder meer bedrijfskantines en clubhuizen: het assortiment bestaat uit meer dan 85000 food en non-food producten. Guido: “Van koffie en thee en koffiemachines tot versproducten, frisdranken, zoetwaren en kantoorartikelen. Er zijn natuurlijk wel meer groothandelsbedrijven 

maar FOOX is echt anders! Wij zetten net even een stapje extra en maken van elke aflevering een feestje. Wij denken mee met de klant, iedereen die bij ons werkt is beleefd en vriendelijk en houdt zich aan het ‘Hartelijk geleverd handboek’.”

Een echt FOOX-bos

Jan-Pieter: “De tekst ‘hartelijk geleverd’ heb je vast wel eens gezien op één van onze bedrijfsbussen. En omdat we steeds meer inzetten op duurzaamheid, vullen we die pay-off nu aan tot ‘hartelijk duurzaam geleverd’. Dat duurzame denken zie je overal in terug. Ons assortiment heeft inmiddels veel duurzame producten en we hebben enkele nieuwe elektrische bussen aangeschaft voor een ‘echt duurzame aflevering van de 

bestellingen’. We hebben op ons FOOX-terrein op Coenecoop vier eigen laadpalen en breiden dit nog verder uit in de komende tijd. En helemaal leuk is dat er zelfs een echt FOOX-bos in Nederland is. Dat is een stuk bos van maar liefst 120.000 m2 waarmee we een deel van onze CO2 uitstoot compenseren. In dit bos wordt de natuur op een actieve manier beschermd en onderhouden en daar zijn we best trots op.”

Ook werken bij FOOX?

Guido: “Als je dit leest, krijg je misschien ook wel zin om bij FOOX te komen werken? Dan heb ik goed nieuws, want iedereen is welkom bij ons en er zijn veel mogelijkheden binnen ons bedrijf. Flexibel werken om je werk te combineren met sport of school is bij ons gewoon bespreekbaar. Net als jouw wens voor fulltime of parttime. Daarnaast hebben we volop mogelijkheden voor interne opleidingen en/of externe trainingen. ‘FOOX wil vooral mensen die ambitieus zijn en ‘hart’ voor de zaak hebben. En daar zetten we een fijne werksfeer en een laagdrempelig bedrijf tegenover. Rijd jij straks misschien ook in zo’n mooie elektrische FOOX bus? We zien je graag.”

‘Wij doen net even een stapje meer, alles wordt hartelijk geleverd’ 

FOOX Groothandel

Coenecoop 17
2741 PG Waddinxveen
0180 – 33 36 88

info@foox.nl
www.foox.nl