Iedereen bereikbaar met…

Welcom bij Jaap

Welcom bij Jaap is dé telecomaanbieder in Waddinxveen waar je terecht kunt voor een eerlijk, persoonlijk advies. Filiaalmanager Joost Jansen: “Wij zorgen dat je bereikbaar bent. Van sim-only tot abonnement met smartphone, wij helpen je met het maken van de juiste keuze!”

Meer dan alleen een mobiele telefoon

“Het is heel verleidelijk om je abonnement bij je huidige provider te verlengen, maar dat is niet altijd de beste optie. Misschien is er op dit moment een andere provider die een beter aanbod heeft. Wij brengen daarom altijd eerst de wensen in beeld: over de gewenste specificaties van een telefoon, dus hoe je de telefoon gebruikt. Maar ook het budget en het huidige verbruik nemen we mee. Daarnaast kijken wij ook naar andere abonnementen die je wellicht hebt lopen. Bijvoorbeeld het internet in de woning. Door slim te combineren kan het zomaar zijn dat je een stuk voordeliger uit bent. Wij zijn onafhankelijk en juist daarom kunnen wij makkelijk veel verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Dat zorgt voor een offerte die voordeel biedt en helemaal bij jouw situatie en wensen past.”

Service van A-Z

Na aankoop gaat de service van Welcom bij Jaap verder. “Om te beginnen zetten wij de gegevens over naar de nieuwe telefoon. Maar ook wanneer de telefoon kapot gaat kun je bij ons binnenlopen. We helpen je graag verder en zorgen dat je, in de reparatieperiode, een leentoestel hebt. Zo ben je altijd bereikbaar!”

Iedereen is Welcom bij Jaap …

… en dan ook echt iedereen: van jong tot oud en nog belangrijker, je hoeft geen klant te zijn. “Heb je een vraag over die ene instelling die je maar niet kunt vinden? Of wil je een telefoon in het echt zien en in de hand houden? Stap gewoon bij ons binnen. De deur van Welcom bij Jaap staat letterlijk altijd open. Als telecombedrijf hebben wij de nieuwste modellen smartphones in huis. Op dit moment is dat de Iphone 12.

Welcom bij Jaap

Doorsteek 3
2741 NN Waddinxveen

0182 – 618 234
info@welcombijjaap.nl
www.welcombijjaap.nl