Kijken, proeven én beleven bij...

Oogzorg Bastiaan Optiek

Al ruim 30 jaar is Bastiaan Optiek in Waddinxveen hét adres voor een trendy bril, de juiste contactlenzen en een stoere zonnebril. De winkel is echter veel meer dan een optiekzaak alleen. Edwin van der Wilde, sinds een jaar de vestigingsmanager, legt graag uit wat Bastiaan Optiek bijzonder maakt. “Alles draait bij ons om beleving en goed kunnen kijken. Dat gaat heel ver, want naast reguliere oogmetingen bieden wij ook specialistische oogzorg. Dat scheelt in veel gevallen een bezoek aan de oogarts in het ziekenhuis en dát is echt een belangrijke meerwaarde.”

Van bril tot bonbon

De beleving waar Edwin het over heeft, vind je als bezoeker op meerdere manieren. “Natuurlijk hebben wij mooie brillen, zorg en aandacht voor jouw ogen én een gezellig praatje. Daarnaast schenken wij ook nog eens het lekkerste kopje Italiaanse koffie van Waddinxveen. In onze eigen koffiecorner, hoe leuk is dat! Bij dat kopje koffie hoort natuurlijk een lekkere bonbon, broodje of gebakje. Kom proeven en beleven: dat hoort bij ons écht bij elkaar. Als je er dan toch bent, loop dan eens langs de werken van de lokale kunstenaars. En dat allemaal in wat ooit begon als optiekzaak. Onze vernieuwende formule valt positief op. In 2018 wonnen we er zelfs de Ondernemersprijs Midden-Holland mee.”

Op naar de toekomst!

De eer van die succesformule valt ten deel aan de vorige eigenaren, Bas en Janny Molenaar en René Melching. Zij namen het initiatief en hadden het lef om echte vernieuwingen door te voeren. Bas: “Vorig jaar hebben we besloten om de winkel te verkopen. Vanaf 6 oktober 2019, toen we precies 30 jaar bestonden, ging Bastiaan Optiek verder als onderdeel van EyeCare. Daar merken onze klanten verder niets van: de naam, de uitstraling en grotendeels het team zijn hetzelfde gebleven, net als de kwaliteit en service die zij van ons gewend zijn. In de toekomst blijven we ons verder specialiseren op het gebied van oogzorg. We gaan ons onder meer richten op ooglaserbehandelingen. Samen met EyeCare bouwen we verder aan het succes van Bastiaan Optiek!”

Een oogmeting, contactlenscontrole of advies?
Je bent van harte welkom, ook tijdens corona!

 

Maak wel even een afspraak; alle informatie vind je op www.bastiaanoptiek.nl

Oogzorg Bastiaan Optiek

Groensvoorde 2-4
2742 DJ Waddinxveen

0182 – 630 240
info@bastiaanoptiek.nl
www.bastiaanoptiek.nl