Magazine

wonen, winkelen en werken in Waddinxveen Magazine

 

Al meer dan tien jaar hét magazine voor iedereen die woont en/of werkt in Waddinxveen. Met mooie lifestyle artikelen, verhalen van lokale bedrijven en maatschappelijke initiatieven. Het magazine is een must om te lezen voor wie op de hoogte wil blijven van alles wat er gebeurt in Waddinxveen.

Ieder voor- en najaar verschijnt het wonen, winkelen en werken in Waddinxveen Magazine in een oplage van 12.500. De magazines worden huis-aan-huis verspreid in Waddinxveen , maar zijn ook te vinden bij de deelnemende organisaties en op drukbezochte plaatsen in de gemeente.

In het magazine draait het om lokaal nieuws uit Waddinxveen met een positieve toon. Geen politieke of kritische artikelen, maar echte verhalen van Waddinxveners die opvallen. Benieuwd naar de artikelen? Lees dan een van de reportages of redactionele stukken.

Adverteren

Adverteren in de komende editie? Dat kan! In het magazine is ruimte voor een reportage van jouw organisatie. Of je kunt kiezen voor het aanleveren van een advertentie. Meer informatie of interesse? Neem contact met ons op! 

Waddinxveens verhaal

De redactionele stukken in het magazine bestaan uit maatschappelijk of opvallende initiatieven. Natuurlijk allemaal met een lokaal karakter. Heb jij een opvallend verhaal wat niet kan ontbreken of waar wij als redactie echt bij moeten zijn? Laat het ons weten en wie weet lees jij het terug in de komende editie.