Uit eten aan de

keukentafel!

De horecagelegenheden zijn dicht en we weten niet wanneer we weer gezellig een hapje kunnen gaan eten. Gelukkig hoef je niets te missen! De meeste horecagelegenheden in Waddinxveen komen bij jou thuis bezorgen of je kan een lekker gerecht bij hen afhalen.

VanderLoo To Go

VanderLoo To Go Drive Thru – begon als een ludieke actie op Koningsdag, maar is nog steeds een groot succes! In het weekend kan je, natuurlijk op afstand, heerlijke poké bowls afhalen. Ze worden met een grote glimlach bereid, met zorg verpakt en met plezier aan je overhandigd. Kijk op www.vanderloo-to-go.nl/pokebowl en maak je keuze.

Verhage Waddinxveen

Ondanks de COVID-19 maatregelen is Verhage Waddinxveen gewoon geopend voor het afhalen van heerlijke broodjes, snacks of frites. Plaats jouw bestelling online via www.bestellenbijverhagewaddinxveen.nl, betaal online en wij zetten je bestelling op het gewenste tijdstip klaar. Veilig, makkelijk en snel! Telefonisch of aan de counter bestellen kan natuurlijk ook.

De Bamboehut

De echte authentieke Indische keuken vind je bij De Bamboehut. Zoals de echte rijsttafel, op houtskool gegrilde saté en heerlijke Indische snacks. En ben je al plannen aan het maken voor de kerst? Rond de kerstdagen kan je een rijsttafel vanaf 4 personen bestellen in warmhoudbakken (au bain marie) en op deze manier je eigen buffet verzorgen. Trek gekregen? Bestellen kan via Facebook www.facebook.com/bamboehut

Cafetaria & Eethuis ’t Ouwe dorp 

Bij Cafetaria & Eethuis ’t Ouwe Dorp kan je al een tijdje heerlijke frietjes en snacks online bestellen. Maar wist je dat je ook de gerechten van de menukaart uit het restaurant kan kiezen? Je kunt je maaltijd afhalen of laten bezorgen, maar bestel wel op tijd. Marcel en zijn team zorgen graag voor een heerlijke maaltijd bij jou thuis. www.ouwedorp.nl/restaurant

Brasserie en Wijnbar Genieten    

Haal GENIETEN gewoon zelf in huis! Alles wat jij nodig hebt voor een heerlijke GENIETEN maaltijd stoppen wij in de speciale GENIETEN-tas. Bestel jouw tas en wordt een volwaardige (thuis)chef-kok met de hulp van ons keukenteam! Hoe werkt het? Neem een kijkje op www.genietenwaddinxveen.nl en haal je GENIETEN tas op!

Grieks Restaurant Kreta   

Kreta – Al ruim 30 jaar een begrip in Waddinxveen. Je kan nu ook thuis van de echte Griekse keuken genieten met een heerlijk Grieks wijntje om de ervaring compleet te maken. Maak een keuze uit de uitgebreide menukaart op www.kretawaddinxveen.nl en neem contact met ze op.

Easy Italy     

Heerlijke Italiaanse maaltijden die met liefde worden bereid door Apo Yilmaz ook bekend van Easy Dinner. Easy Italy heeft een uitgebreide menukaart voor bezorging of afhalen. Neem een kijkje op www.easy-italy.nl en plaats je bestelling. Er worden alleen fairtrade producten en lokale producten gebruikt.

Restaurant Akkeroord      

Restaurant Akkeroord bij je thuis! Regelmatig wordt er een nieuw take away driegangenmenu voor je samengesteld. Het menu is inclusief boter, brood en een amuse en is uit te breiden met een tussengerecht. Dit allemaal met natuurlijk de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent van Akkeroord! Neem snel een kijkje wat het menu van deze week is op www.akkeroord.nl en bestel!

Restaurant Paddle’s    

Paddle’s behoeft eigenlijk geen introductie. In dit shared dining restaurant serveren Diana en Paul altijd de heerlijkste gerechten. Nu kun je bij ze terecht voor een heerlijke rijsttafel gebaseerd op de familierecepten van Paul. Bestellen kan via www.paddles.nl en afhalen kan aan de achterzijde van het pand. En als je een bestelling plaatst hebben ze nog een leuke verrassing voor je!

Restaurant de Landerij     

Luxe Take Away bij Restaurant de Landerij. Of het nu gaat om de populaire High Tea box, de Chef’s Curry of een 4-gangen keuzemenu, het wordt sowieso genieten op culinair restaurant niveau! Iedere twee weken wordt het menu aangepast. Neem snel een kijkje op www.restaurantdelanderij.nl/take-away en bestel snel! Tel: 0182 – 39 44 60

Broer & Zus     

Broer & Zus blijft geopend voor afhalen! Bij Broer & Zus kan je terecht voor heerlijke koffie, je favoriete broodje, soep, salade, burger, de lekkerste spareribs en meer. Ook hebben wij iedere week een special van de barbecue. Kijk snel op www.broerenzustogo.nl, geef je bestelling online aan ons door en dan zorgen wij dat deze klaar staat op het door u aangegeven tijdstip. Makkelijk en zonder wachttijd!