WadWijzer presenteert op 28 augustus...
Fit4Nop!

Op zaterdagmiddag 28 augustus wordt het Wingerdveldje in Waddinxveen Noord omgetoverd tot festivalterrein en kan jong en oud genieten van een gezellige middag vol activiteiten, lekkere gezonde hapjes en informatie over sport en gezondheid. Opzet van het wijkfestival is het promoten van een gezonde levensstijl bij Waddinxveners met een kleine beurs. Fit4Nop wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Waddinxveen en georganiseerd door Wadwijzer in samenwerking met lokale organisaties en vrijwilligers.

Zien wij jou ook bij Fit4Nop?!

Doe mee met verschillende sport- en spelactiviteiten, laat je informeren over het sportaanbod en de sportclubs in Waddinxveen of snuffel in tweedehands sport- en kinderkleding. Kom langs bij de kraam van het CJG; laat je lengte en gewicht meten door de jeugdverpleegkundige of je bloeddruk opmeten door de wijkverpleegkundige. Je kunt hier ook al je vragen kwijt over opgroeien en opvoeden. Vanuit de bibliotheek is er een voorleeshoek en kun je terecht voor informatie over het digitaal regelen van overheidszaken. Team Wadwijzer deelt praktische en handige budgettips en beantwoordt vragen over geldzaken. Gezonde hapjes proef je bij de foodtruck. En voor kinderen is er een springkussen en een schminkhoek.

Heb jij (on)gebruikte kinder- sportkleding en sportspullen over? Maak een ander blij! Kijk op de affiche waar en wanneer je dit kan inleveren ten bate van Fit4Nop.

Wadwijzer

Kerkstraat 13
2742 BG, Waddinxveen

14 0182
wadwijzer@waddinxvveen.nl
www.wadwijzer.info